01

Доставка, монтаж, демонтаж и ремонт на котли и инсталации

Заповядайте в ТЕРМО 97, където предлагаме услуги за доставка, монтаж, демонтаж и ремонт на котли и инсталации. Екипът ни от квалифицирани експерти е посветен на това да ви предостави висококачествени решения, които отговарят на приетите международни добри практики и разпоредби за съоръжения с повишена опасност.

Ние осигуряваме ремонт, поддръжка и реконструкция на парни и водогрейни котли, включително котли и съдове под налягане. Нашите услуги включват и огнеупорна зидария, смяна и ремонт на муфели, смяна на тръбни снопове, профилактика и почистване на котли. Предлагаме реконструиране и изработка н електрически и командни табла. Също така можем да монтираме и настроим горелки за течно и газообразно гориво.

Ние в ТЕРМО 97 разбираме, че котлите и инсталациите са важни компоненти на всеки индустриален процес и полагаме големи грижи, за да гарантираме, че нашите услуги са с най-високо качество. Разполагаме с най-новите инструменти и технологии, а екипът ни има богат опит в предоставянето на решения, които са безопасни, надеждни и дълготрайни.

Доверете се на ТЕРМО 97 за всичките си нужди от котли и инсталации и усетете разликата, която качеството и експертният опит могат да направят.

02

Газификация на котелни централи и предприятия

Добре дошли в ТЕРМО 97, където предлагаме висококачествени услуги по газификация на котелни централи и предприятия. Екипът ни от експерти е специализиран в проектирането, изграждането и ремонта на газопроводи, като ви предоставя безопасни и надеждни решения, които отговарят на най-високите международни стандарти за съоръжения с повишена опасност.

Нашите услуги за газификация са предназначени да ви помогнат да преминете към по-рентабилен и екологично чист източник на енергия. Разбираме значението на газификацията за намаляване на емисиите на парникови газове и повишаване на енергийната ефективност и полагаме големи грижи, за да гарантираме, че нашите услуги са с най-високо качество.

Ние в ТЕРМО 97 вярваме в предоставянето на съвършенство във всеки аспект на нашия бизнес. Разполагаме с най-новите инструменти и технологии, а екипът ни има богат опит в предоставянето на решения, които са безопасни, надеждни и дълготрайни.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем при следващия ви проект за газификация.

 

03

Проектиране,изграждане и ремонт на тръбопроводи

Добре дошли в ТЕРМО 97, където сме специализирани в предоставянето на висококачествени услуги за проектиране, изграждане и ремонт на тръбопроводи. Нашият екип от експерти има богат опит в индустрията и ние се ангажираме да предоставяме решения, които отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност.

Нашите услуги обхващат широка гама от продукти, включително индустриални и технологични тръбопроводи за различни газове, пара и гореща вода. Ние ги предлагаме за приложения с ниско и високо налягане, както и от неръждаема стомана за хранително-вкусовата промишленост, всички с най-високи изисквания за качество на заваряване.

Ние в ТЕРМО 97 разбираме важността на предоставянето на надеждни и дълготрайни решения. Ето защо винаги се стремим да предлагаме висококачествени услуги, които са в съответствие с приетите международни добри практики. Ние използваме най-новите инструменти и технологии, за да гарантираме, че нашите услуги са безопасни, ефективни и рентабилни, а екипът ни от експерти е посветен на предоставянето на съвършенство във всеки аспект на нашия бизнес.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за услугите ни и как можем да ви помогнем при следващия ви проект.

04

Проектиране,изграждане и ремонт на промишлена вентилация

Търсите качествени индустриални вентилационни решения за вашето предприятие? Ние от "ТЕРМО 97" предлагаме пълен набор от услуги за проектиране, изграждане и ремонт на промишлени вентилационни системи, независимо дали имате нужда от тях за ресторант, кухня или друго индустриално приложение.

Нашият екип от експерти се ангажира да предоставя висококачествени услуги, които отговарят на международните стандарти и всички съответни разпоредби за съоръжения с повишена опасност. Независимо дали имате нужда от инсталиране на чисто нова вентилационна система, ремонт на вече съществуваща или услуги по поддръжка, ние имаме уменията, знанията и опита, за да извършим работата прецизно.

В "ТЕРМО 97" знаем, че добре проектираната и правилно работеща вентилационна система е от съществено значение за здравето и безопасността на служителите, както и за безпроблемната и ефективна работа на вашето предприятие. Ето защо използваме само най-висококачествени материали и оборудване и работим усърдно, за да гарантираме, че всеки аспект от вашата вентилационна система отговаря на нашите строги стандарти.

05

Проектиране,изграждане и ремонт на хладилна и климатична техника

Когато става въпрос за поддържане на комфортна и прохладна вътрешна среда, вие предпочитате доверена компания, която предоставя висококачествени услуги при проектиране, конструиране и ремонт на хладилна и климатична техника. В "ТЕРМО 97" имаме дългогодишен опит по поддръжка, монтаж и ремонт на хладилни и климатични системи. Нашите квалифицирани техници са оборудвани с най-новите инструменти и техники, за да гарантират, че вашето оборудване е инсталирано и поддържано правилно, за максимална производителност.

Ние сме специализирани в проектирането и изграждането на хладилни камери и зали, предоставяйки цялостни решения за предприятията.

В "ТЕРМО 97" ЕООД се ангажираме да предоставим на клиентите си най-високо ниво на качество и професионализъм. Услугите ни са предназначени да отговарят на приетите международни стандарти и разпоредби, като гарантират, че вашето оборудване е безопасно и надеждно. Доверете ни се за всички ваши нужди от охлаждане и климатизация и се насладете на комфортна вътрешна среда през цялата година

06

Промишлено строителство

В случай, че се нуждаете от цялостно решение за Вашия бизнес, относно изграждането на котелни помещения, както и оборудването им, можете да ни се доверите.

Предлагаме заготовка и монтаж на стоманени конструкции за промишлени халета, както и монтаж на термопанели /сандвичпанели/ и обшивки.

Ние сме специализирани в изграждането на хладилни камери, котелни помещения, промишлени халета, предоставяйки цялостни решения за предприятията.